Over ons

Autobedrijf C.A. Oomen bestaat inmiddels ruim 55 jaar!
De grondlegger, Kees Oomen, begon in 1962 officieel voor zichzelf in het pand aan de Prinsenhoefstraat , waarna hij in 1967 verhuisde naar het huidige pand aan de Sint Janstraat te Sprundel. Het bedrijf bestond toentertijd voornamelijk uit schadereparaties. In 1989 kwam zoon Ruud in de zaak en samen timmerden zij aan de weg om van Autobedrijf Oomen een allround bedrijf te maken.

In 2000 is Kees helaas overleden, waarna Ruud het bedrijf alleen voortzette. In 2005 is zijn vrouw Sasha ook in het bedrijf gestapt, en samen werken zij dagelijks om dit prachtig en zorgvuldig opgebouwd bedrijf voort te zetten.

Inmiddels is Autobedrijf C.A. Oomen qua dienstverlening uitgegroeid tot een divers bedrijf, waar men terecht kan voor onder meer occasions, APK en onderhoud, schadereparaties, airco-reparatie en ruitreparatie of vervanging.

Klantgerichtheid, service en veiligheid waarbij prijs én kwaliteit niet uit het oog worden verloren, zijn zaken die hier nog hoog in het vaandel staan. Samen met ons team, bestaande uit 2 monteurs, doen wij ons uiterste best dagelijks deze doelen te bereiken.

WhatsApp_icon